Τι να αναμένετε από ένα μάθημα με ιεραποστόλους

Θα προσευχηθούν μαζί σας.

Θα ζητήσουν να αρχίσετε με μία προσευχή. Εάν είστε έτοιμοι για αυτό, μπορεί ακόμη και να σας ζητήσουν να πείτε την προσευχή. Στόχος είναι να προσκαλέσετε το Άγιο Πνεύμα να είναι μέρος της συζήτησης.

Θα διαβάσουν μαζί σας

Θα διαβάσουν από τη Βίβλο. Θα σας παρουσιάσουν επίσης το Βιβλίο του Μόρμον. Ως άλλο ιερό βιβλίο που διδάσκει για τον Ιησού, είναι ένα τέλειο συνοδευτικό της Βίβλου και μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον Θεό. Οι ιεραπόστολοι θα σας δώσουν δωρεάν ένα αντίτυπο και θα σας προσκαλέσουν να το διαβάσετε και να προσευχηθείτε για να μάθετε αν είναι αληθινό.

Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκτελέσει αυτό το απλό πείραμα, είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε απάντηση στην προσευχή σας.

Ζητήστε να σας επισκεφθούν ιεραπόστολοι
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στις πνευματικές σας ερωτήσεις και να σας βοηθήσουμε να πλησιάσετε τον Ιησού Χριστό.
Συναντήστε τους ιεραποστόλους

Θα απαντήσουν στα ερωτήματά σας

Καθώς συζητάτε με τους ιεραποστόλους και κάνετε ερωτήσεις, θα βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα που έχετε. Οι ιεραπόστολοι θα ορίσουν ένα ραντεβού για να συναντηθούν ξανά μαζί σας και να συζητήσετε περισσότερα. Κατά την επόμενη συνάντησή σας, θα σας διδάξουν περισσότερα για τη Βίβλο, το Βιβλίο του Μόρμον, την πίστη, τη μετάνοια και άλλες βασικές αρχές του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού. Πάνω απ’ όλα, οι ιεραπόστολοι θα σεβαστούν τον χρόνο και την επιθυμία σας να συναντηθείτε ξανά μαζί τους ή όχι.

Εάν αυτό σας ακούγεται ενδιαφέρον ή ακόμα και χρήσιμο, σας παροτρύνουμε να εγγραφείτε για μία δωρεάν, χωρίς δεσμεύσεις επίσκεψη από τους ιεραποστόλους.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε τη σχέση σας με τον Ιησού Χριστό
Προγραμματίστε μία επίσκεψη

Εξερευνήστε περισσότερα θέματα

Πώς προσευχόμαστε

Η προσευχή είναι ευκολότερη από ό,τι νομίζετε. Ο Θεός είναι ο στοργικός Πατέρας μας στους Ουρανούς και θέλει να του μιλάμε.

Τι είναι το Βιβλίο του Μόρμον;

Το Βιβλίο του Μόρμον είναι άλλη μία μαρτυρία για τον Ιησού Χριστό.

Πώς είναι η εκκλησιαστική μας κοινότητα;

Η Εκκλησία δεν είναι απλά ένας τόπος λατρείας του Θεού, είναι επίσης ένας τόπος για να Τον υπηρετήσουμε. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους να υπηρετήσουμε τον Θεό είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας.

Πώς είναι οι συγκεντρώσεις της εκκλησίας;

Η Εκκλησία είναι ένα καταφύγιο από το χάος της καθημερινής ζωής. Η συμμετοχή σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις μας δίνει χρόνο να επικεντρωθούμε στη λατρεία του Θεού και στην αγάπη του πλησίον μας. Είναι πνευματική ανανέωση και ένας τέλειος τρόπος που μας βοηθά να κρατήσουμε τον Ιησού μπροστά και στο κέντρο της ζωής μας.

Πώς γίνεστε μέλος;

Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να παρευρεθείτε σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις, να ρωτήσετε τους φίλους σας που είναι μέλη τι πιστεύουν ή να συναντηθείτε με τους ιεραποστόλους μας. Αφού μάθετε για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και θέλετε να γίνετε μέλος, μπορείτε να επιλέξετε να βαπτιστείτε.

Ανατροφή μίας δυνατής οικογένειας

Η ανατροφή μίας οικογένειας προσφέρει ιδιαίτερη επιβράβευση, αλλά μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά στον σημερινό κόσμο. Μάθετε πώς μπορείτε να ενδυναμώσετε την οικογένειά σας και να την κρατήσετε επικεντρωμένη στον Θεό.

Τι διδάσκει η Αγία Γραφή;

Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι καθ’ όλη την ιστορία, ο Θεός δεν σταματά ποτέ να αγαπά τα τέκνα Του.

Τι συνέβη στην Εκκλησία του Ιησού;

Όταν ο Ιησούς ήταν επάνω στη γη, ίδρυσε την Εκκλησία Του. Η ίδια Εκκλησία υπάρχει και σήμερα.