Πώς μπορούν να με βοηθήσουν οι ιεραπόστολοι;

Ενώ η σχέση σας με τον Θεό μπορεί να είναι βαθιά προσωπική, μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια να αναγνωρίσουμε τι μας λέει ο Θεός. Όπου και αν βρίσκεστε στο πνευματικό σας μονοπάτι, οι ιεραπόστολοι μπορούν να διδάξουν τις αρχές του Ευαγγελίου και εσώτερες γνώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στον δρόμο σας. Σκεφτείτε τους ως πνευματικούς προπονητές που θα:

  • Σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο κοντά στον Θεό
  • Σας δείξουν πώς να προσεύχεστε και να λαμβάνετε απαντήσεις από Αυτόν
  • Σας βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις στις πνευματικές σας ερωτήσεις
  • Σας διδάξουν για τον Σωτήρα Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιό Του
  • Σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις γραφές
  • Σας υποστηρίξουν στις προσωπικές σας δυσκολίες
  • Παροτρύνουν την πρόοδό σας προς μετάνοια, πίστη και βάπτισμα
  • Σας συστήσουν σε μία κοινότητα ομοϊδεατών πιστών που μπορούν να συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν στο πνευματικό σας ταξίδι
Ζητήστε να σας επισκεφθούν Ιεραπόστολοι
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στις πνευματικές σας ερωτήσεις και να σας βοηθήσουμε να πλησιάσετε τον Ιησού Χριστό.
Συναντήστε τους ιεραποστόλους

Εξερευνήστε περισσότερα θέματα

Ανατροφή μίας δυνατής οικογένειας

Η ανατροφή μίας οικογένειας προσφέρει ιδιαίτερη επιβράβευση, αλλά μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά στον σημερινό κόσμο. Μάθετε πώς μπορείτε να ενδυναμώσετε την οικογένειά σας και να την κρατήσετε επικεντρωμένη στον Θεό.

Πώς είναι η εκκλησιαστική μας κοινότητα;

Η Εκκλησία δεν είναι απλά ένας τόπος λατρείας του Θεού, είναι επίσης ένας τόπος για να Τον υπηρετήσουμε. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους να υπηρετήσουμε τον Θεό είναι να φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας.

Πώς είναι οι συγκεντρώσεις της εκκλησίας;

Η Εκκλησία είναι ένα καταφύγιο από το χάος της καθημερινής ζωής. Η συμμετοχή σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις μας δίνει χρόνο να επικεντρωθούμε στη λατρεία του Θεού και στην αγάπη του πλησίον μας. Είναι πνευματική ανανέωση και ένας τέλειος τρόπος που μας βοηθά να κρατήσουμε τον Ιησού μπροστά και στο κέντρο της ζωής μας.

Πώς γίνεστε μέλος;

Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να παρευρεθείτε σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις, να ρωτήσετε τους φίλους σας που είναι μέλη τι πιστεύουν ή να συναντηθείτε με τους ιεραποστόλους μας. Αφού μάθετε για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και θέλετε να γίνετε μέλος, μπορείτε να επιλέξετε να βαπτιστείτε.

Πώς προσευχόμαστε

Η προσευχή είναι ευκολότερη από ό,τι νομίζετε. Ο Θεός είναι ο στοργικός Πατέρας μας στους Ουρανούς και θέλει να του μιλάμε.

Τι διδάσκει η Αγία Γραφή;

Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι καθ’ όλη την ιστορία, ο Θεός δεν σταματά ποτέ να αγαπά τα τέκνα Του.

Τι συνέβη στην Εκκλησία του Ιησού;

Όταν ο Ιησούς ήταν επάνω στη γη, ίδρυσε την Εκκλησία Του. Η ίδια Εκκλησία υπάρχει και σήμερα.