Πώς γίνομαι μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών;

Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να παρευρεθείτε σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις, να ρωτήσετε τους φίλους σας που είναι μέλη τι πιστεύουν ή να συναντηθείτε με τους ιεραποστόλους μας. Αφού μάθετε για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και θέλετε να γίνετε μέλος, μπορείτε να επιλέξετε να βαπτιστείτε.

Ελάτε στην εκκλησία – όλοι είναι καλεσμένοι!

Δεν χρειάζεται να είστε μέλος για να παρακολουθήσετε μία συγκέντρωση εκκλησιασμού. Οι επισκέπτες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι. Οι συγκεντρώσεις εκκλησιασμού της Κυριακής περιλαμβάνουν την συμμετοχή στη μετάληψη (ή Θεία Κοινωνία) και τη συμμετοχή στο Σχολείο Κυριακής και άλλες εκκλησιαστικές τάξεις.

Ελάτε να παρευρεθείτε σε μία εκκλησιαστική συγκέντρωση. Όλοι οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι.
Βρείτε μία Εκκλησία κοντά σας

Συναντηθείτε με τους ιεραποστόλους

Η συνάντηση με ιεραποστόλους, είτε αυτοπροσώπως είτε στο Διαδίκτυο, είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να μάθετε για τα πιστεύω μας. Οι ιεραπόστολοι θα μοιραστούν σύντομα μηνύματα για τον Ιησού, το σχέδιο του Θεού για εσάς και πώς μπορείτε να ενισχύσετε την οικογένειά σας. Μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με την Εκκλησία και πώς να γίνετε μέλος. Η συνάντηση με τους ιεραποστόλους δεν σημαίνει ότι αποφασίσατε να προσχωρήσετε στην Εκκλησία. Είναι απλά ένας τρόπος για να μάθετε περισσότερα για αυτήν.

Θα θέλαμε να συναντηθούμε μαζί σας
Συναντήστε τους ιεραποστόλους

Βαπτισθείτε

Πώς θα μάθετε αν θέλετε να βαπτισθείτε; Θα το ξέρετε όταν νιώσετε ένα σίγουρο, γαλήνιο αίσθημα ότι αυτό που έχετε μάθει είναι αληθινό. Το ονομάζουμε μαρτυρία. Όταν αποκτήσετε μαρτυρία για τον Ιησού και το Ευαγγέλιό Του, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά Του και να βαπτισθείτε. Ο Ιησούς βαπτίστηκε με εμβύθιση στον Ιορδάνη ποταμό από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή (βλέπε Κατά Ματθαίον 3:13-17). Ο Ιησούς δίδαξε: «Αν κάποιος δεν γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει στη βασιλεία τού Θεού» (Κατά Ιωάννην 3:5). Μπορείτε να βαπτισθείτε είτε από έναν ιεραπόστολο είτε από κάποιον που έχετε γνωρίσει στην εκκλησία.