Συναντηθείτε με ιεραποστόλους διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως

Βρείτε παρηγοριά μιλώντας με ιεραποστόλους. Μπορούμε να διαβάσουμε τις γραφές μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε γαλήνη μέσω προσευχής.

Μικρό όνομα
Παρακαλούμε εισαγάγετε μία τιμή
Επίθετο
Παρακαλούμε εισαγάγετε μία τιμή
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Παρακαλούμε εισαγάγετε μία τιμή

Πώς μπορούν να με βοηθήσουν οι ιεραπόστολοι;

Λίγη βοήθεια να αναγνωρίσουμε τι μας λέει ο Θεός. Όπου και αν βρίσκεστε στο πνευματικό σας μονοπάτι, οι ιεραπόστολοι μπορούν να διδάξουν τις αρχές του Ευαγγελίου και εσώτερες γνώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στον δρόμο σας. Σκεφτείτε τους ως «πνευματικούς προπονητές» που θα:

  • σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο κοντά στον Θεό.
  • σας δείξουν πώς να προσεύχεστε και να λαμβάνετε απαντήσεις από Αυτόν.
  • σας βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις στις πνευματικές σας ερωτήσεις.
  • σας διδάξουν για τον Σωτήρα Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο Του.
  • σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις γραφές.
  • σας υποστηρίξουν στις προσωπικές σας δυσκολίες.
  • παροτρύνουν την πρόοδό σας προς  μετάνοια, πίστη και το βάπτισμα.
  • σας συστήσουν σε μία κοινότητα ομοϊδεατών πιστών που μπορούν να συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν στο πνευματικό σας ταξίδι.

Τι να περιμένετε από μία ιεραποστολική επίσκεψη

Οι ιεραπόστολοι θα ζητήσουν να ξεκινήσουν την επίσκεψη με μία προσευχή. Εάν θέλετε, μπορεί ακόμη και να σας ζητήσουν να πείτε την προσευχή. Στόχος είναι να προσκαλέσετε το Άγιο Πνεύμα να είναι μέρος της συζήτησης.

Πιθανόν να περάσουν μερικά λεπτά για να  γνωρίσουν εσάς όπως και τα ενδιαφέροντά σας. Οι ιεραπόστολοι έχουν ένα ολόκληρο πρόγραμμα που μπορούν να σας διδάξουν, αλλά προσπαθούν να εξατομικεύσουν το μήνυμά τους για σας και την κατάστασή σας. Θα διαβάσουν από τη Βίβλο και το Βιβλίο του Μόρμον μαζί σας. Θα σας προσκαλέσουν επίσης να προσευχηθείτε και να ρωτήσετε αν αυτά που διδάσκουν είναι αληθινά.

Αν θέλετε, οι ιεραπόστολοι θα κανονίσουν ένα ραντεβού για μία άλλη επίσκεψη. Κατά την επόμενη συνάντησή σας, θα σας διδάξουν περισσότερα για τον Ιησού Χριστό και την αποκατεστημένη Εκκλησία Του και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει μηνύματα σχετικά με το σχέδιο του Θεού για την ευτυχία μας, τη θυσία του Ιησού για μας, την πίστη, τη μετάνοια, το βάπτισμα, το Άγιο Πνεύμα και την τήρηση των εντολών του Θεού. Θα συνεχίσουν να σας προσκαλούν να προσεύχεστε, να διαβάζετε το Βιβλίο του Μόρμον, να παρευρίσκεστε στην εκκλησία, ακόμη και να βαπτιστείτε. Θυμηθείτε, οι ιεραπόστολοι θα σας διδάξουν με τον δικό σας ρυθμό και θα σέβονται τον χρόνο και την επιθυμία σας να συναντηθείτε ξανά μαζί τους.