20 εδάφια της Βίβλου που σας βοηθούν να βρείτε δύναμη

Η Αγία Γραφή είναι πηγή πνευματικής δύναμης. Μέσα από παραδείγματα και εμπνευσμένες διδασκαλίες, δείχνει ότι μπορούμε να επιτύχουμε οτιδήποτε χάρη στη δύναμη του Ιησού Χριστού.

 
Ο Θεός θέλει να επιτύχουμε στη ζωή. Θέλει να εξελιχθούμε, να βρούμε χαρά και να επιστρέψουμε για να ζήσουμε μαζί Του μία ημέρα. Έστειλε τον Υιό Του, τον Ιησού Χριστό, έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε δύναμη για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες μας. Αυτά τα 20 εδάφια της Βίβλου μας εμπνέουν και μας διδάσκουν πώς να στηριχθούμε στον Ιησού και πώς να βρούμε την ειρήνη, το θάρρος και τη δύναμη να ζήσουμε το Ευαγγέλιο.

Ποιος είναι η αληθινή πηγή της δύναμης;

1

2

3

4

5

6

Γιατί ο Ιησούς έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει δύναμη;

7

8

9

10

Πώς μπορεί η δύναμη από τον Ιησού να μας βοηθήσει;

11

12

13

14

Πώς μπορώ να βρω δύναμη στον Ιησού;

15

16

17

18

19

20

Εξερευνήστε περισσότερα θέματα

Τι διδάσκει η Αγία Γραφή;

Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι καθ’ όλη την ιστορία, ο Θεός δεν σταματά ποτέ να αγαπά τα τέκνα Του.

Ο Ιησούς στο Βιβλίο του Μόρμον

Ο Ιησούς πέρασε τη θνητή ζωή Του κοντά στην Ιερουσαλήμ, διδάσκοντας στους Ιουδαίους το Ευαγγέλιό Του. Ωστόσο, ο Ιησούς δίδαξε επίσης ανθρώπους σε άλλο τόπο: στην αμερικανική ήπειρο. Αυτή η επίσκεψη άλλαξε τη ζωή τους τότε. Η γνώση αυτού μπορεί να είναι εξίσου σημαντική και για εσάς σήμερα.

Πώς η Βίβλος και το Βιβλίο του Μόρμον συνεργάζονται

Και τα δύο μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τον Ιησού Χριστό και να μάθετε περισσότερα για το Ευαγγέλιό Του.

Συγκεντρώσεις της Κυριακής

Η Εκκλησία είναι ένα καταφύγιο από το χάος της καθημερινής ζωής. Η συμμετοχή σε εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις μας δίνει χρόνο να επικεντρωθούμε στη λατρεία του Θεού και στην αγάπη του πλησίον μας. Είναι πνευματική ανανέωση και ένας τέλειος τρόπος που μας βοηθά να κρατήσουμε τον Ιησού μπροστά και στο κέντρο της ζωής μας.

Τι είναι το Βιβλίο του Μόρμον;

Όπως η Βίβλος, το Βιβλίο του Μόρμον είναι ένα αρχαίο χρονικό που διδάσκει για τον Ιησού. Είναι ο λόγος του Θεού και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το Ευαγγέλιο. Μας βοηθά επίσης να γίνουμε καλύτεροι και μας φέρνει πιο κοντά στον Θεό.

Πώς μπορώ να βρω τη σωστή χριστιανική εκκλησία για εμένα;

Όταν ψάχνετε για μία εκκλησία, είναι χρήσιμο να σκεφτείτε τι διδάσκουν ο Ιησούς, οι Απόστολοι και οι προφήτες Του.

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής;

Η ζωή έχει σκοπό και νόημα. Ο Θεός, ο στοργικός μας Πατέρας, θέλει να βρούμε ευτυχία και χαρά. Δημιούργησε ένα σχέδιο ώστε εμείς να προοδεύσουμε, να ζήσουμε με πίστη και να επιστρέψουμε για να ζήσουμε μαζί Του κάποια μέρα.