Πώς η Βίβλος και το Βιβλίο του Μόρμον συνεργάζονται

Και τα δύο μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τον Ιησού Χριστό και να μάθετε περισσότερα για το Ευαγγέλιό Του.

Εκτιμούμε απεριόριστα την Αγία Γραφή

Τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, βρίσκουν παρηγοριά και έμπνευση στην Αγία Γραφή. Πιστεύουμε ότι είναι ο ιερός λόγος του Θεού.

Στη Βίβλο, ο Απόστολος Παύλος δίδαξε: «Με το στόμα δύο ή τριών μαρτύρων θα βεβαιώνεται κάθε λόγος» (Προς Κορινθίους Β΄ 13:1). Όταν ο Θεός διδάσκει μία σημαντική αρχή, στέλνει μία άλλη πηγή για να την επιβεβαιώσει. Το Βιβλίο του Μόρμον είναι μία δεύτερη μαρτυρία των διδασκαλιών της Βίβλου. Καθώς πολλοί άνθρωποι σήμερα παρασύρονται μακριά από τον Θεό και τη θρησκεία, το να υπάρχουν περισσότερες από μία μαρτυρίες των λόγων του Θεού μπορεί να μας βοηθήσει να μείνουμε στον σωστό δρόμο.

Η Βίβλος και το Βιβλίο του Μόρμον είναι συμβατά

Το Βιβλίο του Μόρμον και η Βίβλος αλληλοϋποστηρίζουν τις διδασκαλίες τους και αγαπάμε και τα δύο βιβλία. Κάθε βιβλίο περιγράφει τις αλληλεπιδράσεις του Θεού με ανθρώπους σε μία διαφορετική περιοχή του κόσμου, αλλά και τα δύο βιβλία διδάσκουν πολλές από τις ίδιες αρχές. Το Βιβλίο του Μόρμον επιβεβαιώνει αυτά που λέει η Αγία Γραφή για τον Ιησού Χριστό και αποσαφηνίζει πολλές άλλες χριστιανικές διδαχές.

Μελετώντας και τα δύο βιβλία, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα ποιος είναι ο Θεός και τι θέλει για εσάς. Μαζί, το Βιβλίο του Μόρμον και η Αγία Γραφή, περιέχουν χιλιάδες χρόνια έμπνευσης, καθοδήγησης και διδασκαλίας. Αν και τα βιβλία γράφτηκαν πολύ παλιά, μπορείτε να βρείτε ακόμα μαθήματα που ισχύουν για εσάς σήμερα.

Αποκτήστε ένα δωρεάν αντίτυπο του Βιβλίου του Μόρμον
Παραγγείλετε τώρα