Η Αγία Γραφή

Μέσα από τις σελίδες της, η Αγία Γραφή διδάσκει ότι ο Θεός δεν σταματά ποτέ να αγαπά τα τέκνα Του. Νώστε την αγάπη που έχει ο Θεός για εσάς όταν διαβάζετε τη Βίβλο.

Κοινές Ερωτήσεις

Οι άνθρωποι έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τους «μορμόνους» ή με όλο τον σεβασμό, τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλήρη κατάλογο.

Εξερευνήστε περισσότερα θέματα

20 εδάφια της Βίβλου που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε την αγάπη του Θεού

Η αγάπη είναι παντού μέσα στη Βίβλο. Αλλά αυτά τα 20 εδάφια της Βίβλου για την αγάπη είναι κάτι περισσότερο από απλώς εμπνευσμένα παραθέματα – είναι οδηγίες για να σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να ακολουθήσετε τον Ιησού Χριστό. Ο Θεός έχει δώσει σε όλους μας την εντολή να έχουμε αγάπη, την αγνή αγάπη του Χριστού, προς όλους.

Η Ζωή του Ιησού Χριστού

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού και ο Σωτήρας μας. Τα πάντα, από τη διακονία Του έως τον θάνατό Του, τα έκανε για εμάς.

Προφητείες της Βίβλου

Ο Θεός καλεί προφήτες για να διδάξουν τις εντολές Του, να προειδοποιήσουν ενάντια στην αμαρτία και να προφητεύσουν μελλοντικά γεγονότα. Η Βίβλος καταγράφει πολλές προφητείες που έχουν ήδη εκπληρωθεί, καθώς και πολλές που δεν έχουν ακόμη συμβεί. Πολλές βιβλικές προφητείες επικεντρώνονται στον Ιησού Χριστό, τη ζωή και τον ρόλο Του στον προορισμό ολόκληρης της ανθρωπότητας.