Τρεις τρόποι που μπορείτε να οικοδομήσετε μία σχέση με τον Θεό

Ο Θεός είναι ο στοργικός μας Πατέρας και μπορούμε να έχουμε μία δυνατή και ουσιαστική σχέση μαζί Του. Μπορείτε να οικοδομήσετε και να ενισχύσετε τη σχέση σας με τον Θεό κάνοντας τρία απλά πράγματα κάθε ημέρα:

1. Μελετήστε τον λόγο του Θεού

Ο Ιησούς είπε: «Μάθετε για μένα. . . και θα βρείτε ανάπαυση μέσα στις ψυχές σας» (Κατά Ματθαίον 11:29).

Ο Θεός είναι ο στοργικός μας Πατέρας και θέλει να έχει σχέση με τα παιδιά Του. Ο πρώτος τρόπος που μπορούμε να μάθουμε για τον Θεό είναι να διαβάζουμε για Αυτόν. Όπως η Βίβλος, έτσι και το Βιβλίο του Μόρμον είναι ο λόγος του Θεού. Έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν τον Θεό και να νιώσουν την αγάπη Του.

2. Προσευχηθείτε στον Θεό

Ο Θεός αγαπά τα παιδιά Του και θέλει να τα ακούει. Ως παιδί Του, μπορείτε να ζητήσετε από τον Θεό βοήθεια και καθοδήγηση. Είναι πρόθυμος να σας ευλογήσει και να σας βοηθήσει να βρείτε την ευτυχία. Ο Ιησούς υποσχέθηκε: «Kαι όλα όσα ζητήσετε στην προσευχή, έχοντας πίστη, θα τα πάρετε» (Κατά Ματθαίον 21:22). Στην αρχή, μπορεί να μην είναι εύκολο να μάθεις πώς να προσεύχεσαι με πίστη και να αναγνωρίζεις τις απαντήσεις του Θεού, αλλά είναι δυνατό. Συνομιλήστε διαδικτυακά ή μιλήστε με ιεραποστόλους αυτοπροσώπως για να μάθετε πώς να προσεύχεστε και να αναγνωρίζετε τις απαντήσεις του Θεού.

3. Ακολουθήστε τον Ιησού Χριστό

Ο Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή· κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού» (Κατά Ιωάννην 14:6). Η γνώση για τον Ιησού και τις διδασκαλίες Του είναι σημαντικό μέρος της οικοδόμησης μίας σχέσης με τον Θεό. Μπορούμε να διαβάσουμε για αυτές τις διδασκαλίες στη Βίβλο και στο Βιβλίο του Μόρμον. Καθώς ζούμε αυτές τις διδασκαλίες, θα γνωρίσουμε αληθινά τον Ιησού και τον Επουράνιο Πατέρα.

Αποκτήστε ένα δωρεάν αντίτυπο του Βιβλίου του Μόρμον
Παραγγείλετε τώρα