Τι είναι το Φωτίστε τον Κόσμο;

«Έτσι ας λάμψει το φως σας μπροστά στους ανθρώπους, για να δουν τα καλά σας έργα, και να δοξάσουν τον Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς». – Κατά Ματθαίον 5:16

Τι είναι το Φωτίστε τον Κόσμο;

Το #ΦωτίστεΤονΚόσμο είναι μία πρόσκληση να μεταμορφώσουμε τα Χριστούγεννα σε μία εποχή υπηρέτησης. Είναι μία παγκόσμια δράση να ευαισθητοποιήσουμε και να αλλάξουμε ζωές άλλων κάνοντας τα πράγματα που έκανε ο Ιησούς: να δίδουμε τροφή στους πεινασμένους, να παρηγορούμε όσους είναι μόνοι, να επισκεπτόμαστε τους ασθενείς και τους βασανισμένους και να δείχνουμε καλοσύνη σε όλους. Ο Ιησούς είπε: «Εσείς είστε το φως τού κόσμου» (Κατά Ματθαίον 5:14). Το #ΦωτίστεΤονΚόσμο είναι ο τέλειος τρόπος να αφήσουμε το φως μας –και το φως Του– να λάμψει λαμπρά.

Καθημερινές προτάσεις υπηρέτησης

Η πρωτοβουλία #ΦωτίστεΤονΚόσμο μάς παροτρύνει να δείχνουμε αγάπη στους άλλους με τον ίδιο τρόπο που έδειχνε ο Ιησούς κατά τη διάρκεια της θνητής διακονίας Του. Για τον μήνα Δεκέμβριο, παρέχονται συγκεκριμένες προτροπές υπηρέτησης για να μας βοηθήσουν να εστιάσουμε τη ζωή μας στην παροχή βοηθείας προς τους άλλους κατά τη διάρκεια της εποχής των Χριστουγέννων. Για να συμμετάσχετε, μπορείτε να κάνετε λήψη του ημερολογίου που σκιαγραφεί ιδέες.

Ειδική συγκέντρωση Κυριακής

Την Κυριακή πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, διεξάγουμε μία ξεχωριστή συγκέντρωση Ημέρας του Κυρίου επικεντρωμένη στη γέννηση και τη ζωή του Ιησού Χριστού. Φίλοι και γνωστοί ακόμη και όσοι δεν ανήκουν στην εκκλησία μας είναι ευπρόσδεκτοι κάθε Κυριακή, αλλά είναι ειδικά προσκεκλημένοι να έλθουν και να εκκλησιασθούν μαζί μας εκείνη την ημέρα.

#ΦωτίστεΤονΚόσμο κάθε ημέρα

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, η Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών καταβάλλει μία μνημειώδη προσπάθεια να διαδώσει το μήνυμα και την αποστολή του #ΦωτίστεΤονΚόσμο. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε όλο τον χρόνο, σκεπτόμενοι ποιον μπορείτε να υπηρετείτε κάθε ημέρα.

Άλλοι τρόποι να Φωτίσουμε τον Κόσμο