Βρείτε μία Εκκλησία κοντά σας.
Εντοπισμός

Εορτάστε μαζί τα Χριστούγεννα

Εορτάστε τη χαρά της γέννησης του Ιησού μέσω μίας ειδικής συγκέντρωσης εκκλησιασμού αυτόν τον Δεκέμβριο. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία να νιώσετε την ειρήνη της εποχής των Χριστουγέννων και είναι επίσης μία σπουδαία ευκαιρία να προσκαλέσετε φίλους, γείτονες και την οικογένειά σας να έλθουν μαζί σας για μία ώρα γεμάτη έμπνευση.

5 συμβουλές για να έχετε μία σπουδαία εμπειρία στην εκκλησία

1. Συστηθείτε

Μέλη της Εκκλησίας θα σας καλωσορίσουν στο εκκλησίασμα και θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Μη διστάσετε να συστηθείτε σε άλλους και να ζητήσετε βοήθεια, αν έχετε ερωτήσεις. Όλοι θα χαρούν που είστε εκεί!

2. Για να ξέρετε τι να περιμένετε

Η χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση είναι συνήθως μία ώρα. Συχνά περιλαμβάνει τραγούδια, προσευχές και ομιλίες που δίδονται από μέλη του εκκλησιάσματος. Κατά τη διάρκεια της συγκεντρώσεως, τα μέλη της Εκκλησίας έχουν την ευκαιρία να θυμούνται τον Ιησού μεταλαμβάνοντας.

3. Φορέστε τα καλά σας

Είστε ευπρόσδεκτοι να έλθετε με καλόγουστα ρούχα που σας αρέσουν. Οι περισσότεροι άνδρες φορούν κοστούμια ή υποκάμισα και γραβάτες, και οι γυναίκες συνήθως φορούν φορέματα ή φούστες. Επίσης, τα παιδιά συνήθως φορούν τα καλά τους. Η ωραία ένδυση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο ευλαβική στάση και να σας προετοιμάσει να μάθετε για τον Ιησού Χριστό και τις διδασκαλίες Του.

4. Μάθετε για τη μετάληψη (παρόμοια με τη θεία κοινωνία)

Κάθε εβδομάδα, το ψωμί και το νερό ευλογούνται και προσφέρονται στο εκκλησίασμα ως συμβολική υπενθύμιση της θυσίας του Ιησού Χριστού. Ωστόσο, η συμμετοχή σε αυτήν δεν απαιτείται. Εάν προτιμάτε να μην μεταλάβετε, μπορείτε να περάσετε τον δίσκο στο επόμενο άτομο.

5. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ποτέ δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε πρόσκληση για μία συγκέντρωση της Εκκλησίας. Όμως αν έχετε άγχος που θα παρευρεθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εκκλησίασμα εκ των προτέρων. Μπορούν να σας βρουν έναν φίλο να καθίσετε μαζί και να βεβαιωθούν ότι νιώθετε ευπρόσδεκτοι κατά την επίσκεψή σας. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας για την τοπική σας εκκλησία.

Περισσότεροι τρόποι να Φωτίσουμε τον Κόσμο