Υπάρχει ο Θεός;

Ναι. Και σας γνωρίζει και σας αγαπά.

Ο Θεός είναι ο Πατέρας όλων μας. Ξέρει και αγαπά καθένα από τα παιδιά Του με μία αγνή, πατρική αγάπη. Επειδή ζει στους ουρανούς, συχνά αποκαλούμε τον Θεό Επουράνιο Πατέρα μας. Στα μάτια Του είμαστε όλοι ίσοι και όλοι αξίζουμε αγάπη και ευτυχία. Ο Θεός γνωρίζει και καταλαβαίνει τον καθέναν μας ξεχωριστά. Γνωρίζει τα δυνατά μας σημεία, τις αδυναμίες μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας. Ο στοργικός Επουράνιος Πατέρας μας είναι υπομονετικός, συμπονετικός και δείχνει κατανόηση. Δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε ή τι κάναμε, ο Θεός θέλει να στραφούμε σε Αυτόν, ώστε να μπορέσει να μας βοηθήσει κατά μήκος της οδού. Καθώς μας βοηθά να προοδεύουμε, θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε και να βιώνουμε πραγματική χαρά.

Μπορείτε να γνωρίσετε τον Θεό από μόνοι σας

Ο Θεός γνωρίζει τον καθένα μας και μπορούμε να Τον γνωρίσουμε και εμείς. Ο Ιησούς είπε: «Kαι αυτή είναι η αιώνια ζωή, το να γνωρίζουν εσένα τον μόνον αληθινό Θεό, και εκείνον τον οποίο απέστειλες, τον Iησού Xριστό» (Κατά Ιωάννην 17:3).

Ο Ιησούς δίδαξε ότι ο Θεός, ο Επουράνιος Πατέρας μας, είναι εκεί για εμάς, όταν στρεφόμαστε σε Αυτόν. Καθώς οικοδομούμε μία σχέση με τον Θεό, μπορούμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη δύναμή Του για να μας βοηθήσει με τις δοκιμασίες της ζωής μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της γνωριμίας με τον Θεό προσευχόμενοι σε Αυτόν και διαβάζοντας τα λόγια Του.

Ο Θεός και το Βιβλίο του Μόρμον

Όπως η Βίβλος, έτσι και το Βιβλίο του Μόρμον είναι ο λόγος του Θεού. Είναι εδώ για να μας βοηθήσει να μάθουμε περισσότερα για Αυτόν. Καθώς Τον γνωρίζετε, η ζωή σας θα αλλάξει. Όλα αρχίζουν με την προσευχή και την ανάγνωση των λόγων Του.

Το Βιβλίο του Μόρμον θα σας διδάξει τρία πολύτιμα πράγματα

1. Ο Θεός σας αγαπά. Είστε τέκνο Του και Αυτός είναι εκεί για εσάς.

2. Η ζωή σας έχει έναν σκοπό. Καθώς αρχίζετε να μαθαίνετε για αυτό τον σκοπό, θα γεμίσετε με ελπίδα και ευτυχία.

3. Ο Ιησούς έζησε και πέθανε για όλους μας. Καθώς ακολουθούμε τις διδασκαλίες Του, μπορούμε μια μέρα να επιστρέψουμε για να ζήσουμε με τον Θεό.

Εκατομμύρια βρήκαν τον Θεό στο Βιβλίο του Μόρμον

Ιδού δύο ιστορίες.

Η ιστορία του Σακίλ

Ο Σακ μεγάλωσε στην Τζώρτζια και έγινε επαγγελματίας δρομέας. Αν και ανατράφηκε σε σπίτι βαπτιστών, βρήκε τον Θεό μέσα από το Βιβλίο του Μόρμον.

Η ιστορία της Ντέιζυ

Η Ντέιζυ γνώριζε κάποια μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, αλλά δεν ήξερε τι πίστευαν. Αφού μίλησε με ιεραποστόλους στο Διαδίκτυο, απέκτησε μία νέα κατανόηση για τον Θεό και τον σκοπό της στη ζωή.

Ζητήστε ένα Βιβλίο του Μόρμον
Ζητήστε τώρα