Καλώς ήλθατε

Αυτά τα Χριστούγεννα, ελάτε πιο κοντά στον Ιησού παρακολουθώντας τη νέα ταινία μικρού μήκους για τη γέννησή Του. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να #ΦωτίστεΤονΚόσμο και να μετατρέψετε τα Χριστούγεννα σε μία εποχή υπηρέτησης. Ελάτε μαζί μας, καθώς ακολουθούμε το παράδειγμα του Σωτήρος, τελώντας διακονία προς τους άλλους, κάθε άνθρωπο χωριστά – ακριβώς όπως Αυτός έκανε.

...
Ο Χριστός παιδί
17:56

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε να #ΦωτίστεΤονΚόσμο αυτή την εποχή; Ακολουθούν ορισμένες ιδέες υπηρέτησης για κάθε ημέρα έως τα Χριστούγεννα. Οι μικρές σας πράξεις υπηρέτησης θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή των γύρω σας. Αναφέρετε τις εμπειρίες σας διαδικτυακά  χρησιμοποιώντας το #ΦωτίστεΤονΚόσμο.

Αποκτήστε το φετινό ημερολόγιο υπηρέτησης #ΦωτίστεΤονΚόσμο
Κατεβάστε

Ο Ιησούς δίδαξε ότι ο Επουράνιος Πατέρας μας είναι εκεί για μας, όταν Τον προσεγγίζουμε. Καθώς οικοδομούμε μία σχέση με τον Θεό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή Του για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας να γνωρίσετε τον Θεό αναπτύσσοντας πίστη, μετανοώντας για τις αμαρτίες σας, με το να βαπτιστείτε και να λάβετε τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος. Συνεχίστε στο μονοπάτι προς τον Θεό προσευχόμενοι σε Αυτόν, διαβάζοντας τον λόγο Του, πηγαίνοντας στην εκκλησία, μαθαίνοντας για τον Ιησού και υπηρετώντας άλλους.