Ερωτήσεις; Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, έχετε έρθει στη σωστή σελίδα.

Συναντήστε τους ιεραποστόλους

Υπάρχουν περισσότεροι από 65.000 ιεραπόστολοι ανά τον κόσμο και ανά πάσα στιγμή. Η αποστολή τους; Να βοηθήσουν ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά στον Ιησού. Μπορούν να σας διδάξουν πώς να προσεύχεστε, να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη Βίβλο και άλλες ιερές γραφές και να σας κινητοποιήσουν να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευτυχία και ολοκλήρωση.

Ζητήστε μία επίσκεψη

Νιώθετε ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας; Καλέστε τους τοπικούς ιεραπόστολους στο σπίτι σας για να μάθετε για τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού και πώς μπορείτε να τις ακολουθήσετε.

Εξατομικευμένη Μελέτη

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής; Πώς μπορώ να συγχωρώ τους άλλους; Επιλέξτε θέματα για τα οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα και συναντηθείτε με ιεραποστόλους, όποτε είναι πιο βολικό για εσάς.

Μελέτη της Βίβλου

Εγγραφείτε για μία συνάντηση μελέτης στο σπίτι ή στο Διαδίκτυο, για να διαβάσετε από την Αγία Γραφή. Χρειάζεστε ένα εδάφιο σχετικά με την ενδυνάμωση της οικογένειάς σας ή την αντιμετώπιση της θλίψης; Σας έχουμε καλύψει.

Μελέτη του Βιβλίου του Μόρμον

Μάθετε για το Βιβλίο του Μόρμον με ιεραποστόλους αυτοπροσώπως ή στο Διαδίκτυο και μελετήστε εδάφια που μπορούν να βοηθήσουν σε συγκεκριμένα ερωτήματα και δοκιμασίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή.

Ζητήστε ένα Βιβλίο του Μόρμον

Μπορείτε να πλησιάσετε τον Θεό διαβάζοντας τον λόγο Του. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να στείλουμε ιεραποστόλους με ένα δωρεάν αντίτυπο των γραφών για να σας βοηθήσουν στην πορεία προς μεγαλύτερη πνευματική γνώση και ευτυχία.

Ζητήστε ένα Βιβλίο του Μόρμον
Ζητήστε τώρα